18 socis de la PB Sant Cugat reben les insígnies commemoratives per complir 25 anys d'afiliació


  • Comparteix:

Imatges d'un dels socis que ha rebut la insígnia

Imatges d'un dels socis que ha rebut la insígnia

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha fet entrega de les insígnies commemoratives als 18 socis que han complert 25 anys d'afiliació a l'entitat. Un acte que ha tingut lloc a l'Escola de Música Victòria dels Àngels en què han participat una setantena de persones a més de l'Orquesta Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

La d'aquest diumenge ha estat la quarta entrega d'insígnies que fa l'entitat blaugrana als socis que han complert un quart de segle. La PB Sant Cugat aglutina 940 socis i vol arribar al miler abans d'acabar l'any. Una entitat que combina la vessant esportiva, amb 450 jugadors en 27 equips, amb la social, participant en diferents actes de la ciutat.

El president de la PB Sant Cugat, Josep Maria Félez, destaca dins de l'actualitat del club, el fet que han estat guardonats recenment com la octava millor penya del Barça del món, entre les prop de 1.600 existents.

Josep Maria Félez

En aquests moments estem complint un pla director que es va aprovar fa uns anys. Ara fa uns dies ens han anomenat la octava millor penya del FC Barcelona del món.


A l'acte han assitit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, el delegat al Vallès Occidental de la FCF, Jacobo Domènech, el delegat del Barcelonès de la FCF, Francesc Folguera, el directiu de la Comissió Social del FC Barcelona, Santi Casas, el president del Consell de Penyes, Antoni Guil, i el representant de l'Agrupació Barça Jugadors, Paco Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.