Una UESC de tennis taula invicta assalta el lideratge després de superar el CTT Sallent-Reset


  • Comparteix:

L'equip santcugatenc és líder en solitari amb sis punts  Font: UESC

L'equip santcugatenc és líder en solitari amb sis punts Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula se situa líder en solitari després de superar (4-2) el CTT Sallent-Reset a la tercera jornada del grup 5 de la Segona Divisió. Els de Sant Cugat han estrenat la temporada amb un ple de victòries i són líders en solitari amb sis punts. La setmana que ve l'equip vermell-i-negre es veurà les cares amb El Centre, el penúltim classificat, que encara no ha sumat cap punt.

La UESC ha demostrat estar un esglaó per sobre dels seus rivals en un bon inici de lliga dels santcugatencs. L'equip vermell-i-negre ha passat per damunt del CTT Ateneu per 4 a 2, el Club Tennis de Taula l'Hospitalet per un ajustat 3 a 4 i del CTT Sallent-Reset per 4 a 2.

Els de Sant Cugat han iniciat el duel davant els sallentins amb un triomf d'Enric Bosch. L'equip visitant ha estat capaç d'empatar l'enfrontament en el segon partit però la UESC no ha mostrat clemència i ha superat els rivals amb un nou triomf d'Enric Bosch i dues victòries de Josep Antón Velázquez. El Sallent-Reset ha fet el 4 a 2 en l'últim partit però no ha servit perquè els santcugatencs sumin el tercer triomf de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.