El Club de Golf Sant Cugat opta a organitzar una prova del Circuit Europeu Sènior per al 2018


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat voll acollir una prova del Circuit Europeu Sènior / Font: Rfegolf.es

El Club de Golf Sant Cugat voll acollir una prova del Circuit Europeu Sènior / Font: Rfegolf.es

El Club de Golf Sant Cugat vol acollir una prova del Circuit Europeu Sènior al 2018 i on competeixen referents del golf mundial majors de 50 anys com Miguel Angel Jiménez, Bernhard Langer o Nick Faldo. L'organització de la competició ha de confirmar la seu santcugatenca i també les dates per disputar la prova.

L'arribada a la presidència del Club de Golf Sant Cugat de Josemi Torres aquest juliol ha servit perquè el club recuperi l'organització de competicions internacionals. Un dels objectius del nou màxim mandatari del club és guanyar posicionament a nivell internacional. El club santcugatenc vol acollir una prova del Circuit Europeu Sènior i que suposaria un impacte econòmic per a la ciutat amb ocupació hotelera, participació de grans figures del golf mundial i 250.000 euros en premis. El president del Club de Golf Sant Cugat, Josemi Torres, espera la confirmació de la data de la prova per iniciar la recerca de patrocinadors.

Josemi Torres

Volem ser capaços d'organitzar aquesta prova. Necessitem cercar patrocinadors i conèixer les dates de la competició.


El Circuit Europeu Sènior, creat als anys 80 i format per una dotzena de proves, té uns premis en metàl·lic que van dels 200.000 als 250.000 euros. 70 jugadors participen a cada prova que es disputa en tres dies. Torres creu que és una gran oportunitat per al club i la ciutat.

Josemi Torres

L'entrada serà lliure i podran veure golfistes de renom mundial.


El Club de Golf Sant Cugat ja va voler acollir aquesta prova fa alguns anys, però finament no la va organitzar per motius econòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.