L'Open ITF-ACV Ciutat de Sant Cugat escalfa motors aquest dissabte amb activitats a la Plaça del Rei


  • Comparteix:

El cartell del torneig / Font: Ctnsc.org

El cartell del torneig / Font: Ctnsc.org

El 13è Open ITF-ACV Ciutat de Sant Cugat de tennis femení escalfa motors aquest dissabte amb el 'Mini ITF' a la Plaça del Rei, un torneig per equips entre el Club Esportiu Valldoreix, el Set Ball, el Junior i el Club Tennis Natació Sant Cugat, l'organitzador de la cita. Una quarantena de jugadors i jugadores d'entre nou i 11 anys disputaran aquest campionat, i la jornada es completarà amb jocs i activitats relacionades amb el tennis i un clínic de tennis adaptat a les sis de la tarda.

Després d'un any d'absència, el Tennis Natació Sant Cugat ha recuperat una de les cites en majúscules del tennis santcugatenc, un ITF Ciutat de Sant Cugat que es durà a terme entre el 30 d'octubre i el 4 de novembre i que té una dotació de 25.000 dòlars en premis. Per promocionar la cita i apropar-lo a la ciutadania, el club omple de tennis la Plaça del Rei durant dissabte.

El 'Mini ITF' tindrà un format similar al de la Copa Davis, amb quatre equips jugant entre ells, corresponents als quatre clubs de la ciutat que tenen una estructura esportiva de tennis. Amb dos partits d'individuals i un de dobles, el CE Valldoreix, el Set Ball, el Junior i el Natació es jugaran aquest títol amistós. La cita se celebrarà en tres pistes instal·lades a la plaça, amb una quarta que podran utilitzar aquells esportises que la visitin.

El torneig tindrà un espectador de luxe a la una de la tarda, Àlex Corretja, ambaixador de l'Open ITF-ACV. Més tard, a les sis, es durà a terme un clínic de tennis adaptat, amb material per blind-tennis i tennis en cadira de rodes. El gerent del Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa, explica que aquestes activitats volen obrir el torneig a la ciutadania i fomentar la col·laboració entre les diferents entitats de Sant Cugat.

Francesc Costa

Volem donar més difusió del torneig i, alhora, establir lligams amb els altres clubs de la ciutat. Volem que sigui una festa dels clubs.


L'Open ITF Ciutat de Sant Cugat és un dels tres tornejos d'aquest perfil que se celebren a Catalunya i serveix per sumar punts pel rànquing mundial WTA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.