S'inaugura el pavelló de la Guinadera, que serà un dels referents de la Ciutat Europea de l'Esport al 2018


  • Comparteix:

El nou pavelló de la Guinardera ha quedat inaugurat aquest dissabte amb la presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, l'alcaldessa, Mercè Conesa, entitats esportives i els diferents respresentants dels grups municipals. La descoberta d'una placa commemorativa de la data d'inauguració i una exhibició dels tres usuaris de l'equipament, el Futbol Sala Sant Cugat, l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat i el Volei Sant Cugat han estat els actes centrals de la inauguració.

El nou pavelló de la Guinardera ha quedat inaugurat oficialment aquest dissabte. L'acte s'ha iniciat amb un video cronològic del pavelló, una visita per la nova instal·lació i la decoberta de la placa commemorativa. Els tres usuaris de l'equipament, el Futbol Sala Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat han fet diferents exhibicions. L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca el caràcter multidiscplinar del nou equipament.

Mercè Conesa

Serà un pavelló molt utilitzat i que potenciarà la pràctica esportiva.


La inversió feta de l'equipament és de quatre milions d'euros i la nova instal·lació serà referent amb els esdeveniments que s'acolliran a Sant Cugat al 2018 com a Ciutat Europea de l'Esport. L'acte ha finalitzat amb la foto de família de tots els assistents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.