Els World Games de la CPISRA, que es disputen a Sant Cugat, cerquen uns 300 voluntaris


  • Comparteix:

Sant Cugat ja va acollir l'Europeu de Boccia

Sant Cugat ja va acollir l'Europeu de Boccia

Els World Games, que organitzen l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals a Sant Cugat del 5 al 16 d'agost, cerca 300 voluntaris per col·laborar en l'organització i execució de l'esdeveniment. Les inscripcions es poden dur a terme al lloc web del campionat i hi poden participar tots aquells majors de 16 anys. La cita, que comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament, reunirà vuit modalitats d'esports diferents dividides en les categories 'esports i 'esports en desenvolupament'.

Aquesta serà la tretzena edició d'aquetsa competició mundial, la primera que se celebra a Catalunya, un conjunt de tornejos que es disputaran durant 11 dies a la ciutat entre les principals instal·lacions esportives, com el Centre d'Alt Rendiment, la ZEM de la Guinardera i la ZEM de la Rambla del Celler. Dins la categoria 'esports' hi haurà l'atletisme, el race running,el futbol, el taekwondo i la natació, mentre que en els 'esports en desenvolupament' s'inclourà boccia, futbol femení, tennis taula i eslàlom en cadira de rodes.

Els voluntaris hauran de cobrir diferents aspectes com el transport, la logística, la premsa i comunicació, l'atenció i informació, el merxandatge i col·laboració en l'àrea esportiva.

Vídeo promocional dels World Games




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.