Clubs esportius de la ciutat donen suport a les xarxes als líders catalans empresonats


  • Comparteix:

El cartell compartit pel Sant Cugat FC

El cartell compartit pel Sant Cugat FC

Clubs esportius de Sant Cugat han manifestat a les xarxes socials el rebuig a l'empresonament dels membres del govern cessat i dels presidents d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Les entitats han expressat la seva postura a través de missatges als comptes oficials de Twitter i Facebook, i també de comunicats a les seves pàgines web.


Sant Cugat FC




Unió Esportiva Sant Cugat




Qbasket Sant Cugat




Club Karate Sant Cugat



Club Muntanyenc Sant Cugat
El Club Muntanyenc Sant Cugat ha publicat un comunicat al seu web en què 'lamenta i condemna els empresonaments dels polítics catalans i expressa la solidaritat amb els afectats i les seves famílies. També 'reafirma que els camins del diàleg i del respecte són necessaris per defensar les llibertats i els valors democràtics' i esperen que 'portin a trobar solucions polítiques per resoldre els conflictes actuals de forma pacífica'.

Club Voleibol Sant Cugat
El Volei Sant Cugat, de la seva banda, ha compartit al seu compte de Facebook el comunicat de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, en què condemna els 'empresonaments dictats per l'Audiència Nacional i transmet tot el suport a les famílies'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.