L'European International School guanya el Nou Badia i ja és segon a Tercera Catalana


  • Comparteix:

L'European International School ocupa la segona posició al seu grup / Font: European International

L'European International School ocupa la segona posició al seu grup / Font: European International

L'European International School guanya (69-65) davant el CB Nou Badia i ja és segon al grup 7 de Tercera Catalana de bàsquet. Consulta els resultats d'aquest partit i d'altres conjunts de la ciutat en aquest resum de la jornada del cap de setmana.

Bàsquet

l'European International School continua invicte després de sumar vuit triomfs en vuit jornades al grup 7 de Tercera Catalana. Els santcugatencs sumen set triomfs en set partits.

El Qbasket Sant Cugat ha perdut (70 - 62 ) a la pista del CEB Sant Jordi a la jornada 9 del grup 3 de Segona Catalana.

Futbol

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix FC s'imposa (1 - 3) davant l'MBD Lions i segueix liderant el grup.

Al grup 6 de Tercera Catalana, el Sant Cugat FC B guanya a casa contra el Llano (2-1). També la victòria del Mira-sol Baco (2-3) al camp del Tibidabo-Torre Romeu. A més, el Junior B ha perdut (0-1) a casa contra el San Lorenzo B, el líder.

D'altra banda, al grup 13 de Quarta Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha superat amb contundència el Bonaire (2-5) i es col·loca quarta amb 17 punts.


Handbol

El Club Handbol Valldoreix guanya per la mínima a domicili (27-28) a la pista de la Salle Bonanova en el grup B de Segona Catalana.

De la seva banda, el sènior femení de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat (15 - 26 ) a la pista del Molins de Rei en el grup B de Primera Catalana femenina.

Futbol Sala

Per últim, al grup 1 de la Segona Catalana de futbol sala, l'Olímpyc Floresta ha derrotat a domicili (0-3) el Pallafolls i són líders amb 18 punts. El FS Sant Cugat ha superat (2-7) l'Ullastrell i ocupa la tercera posició.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.