Últimes 50 places lliures per a la 1a Marxa de la Salut d'aquest diumenge a Valldoreix


  • Comparteix:

Detall del cartell de la prova

Detall del cartell de la prova

La 1a Marxa de la Salut de marxa nòrdica que tindrà lloc aquest diumenge ja té 450 participants apuntats dels 500 previstos com a màxim pels organitzadors, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Marxa Nòrdica Collserola. Amb sortida i arribada al Complex Esportiu de Valldoreix, la prova recorrerà 10 quilòmetres pel Parc de Collserola amb l'objectiu de donar a conèixer els beneficis de la disciplina. Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres a través del web del CMSC o presencialment el mateix dia de la caminada.

Qui no s'hagi pogut inscriure per internet ho podrà fer en persona fins a dos quarts de deu del matí de diumenge, 30 minuts abans que es doni el tret de sortida a la primera edició d'aquesta Marxa de la Salut. El preu d'inscripció és de 14 euros per als federats i 16 per als no federats.

Tots els assistents a la cita rebran una samarreta, un got amb mosquetó, un mocador tubular pel coll i el cap i una bossa de regals dels patrocinadors, a més d'un dorsal amb el qual participaran al sorteig d'un lot de material esportiu. Tot i el caràcter lúdic i saludable de la prova, hi haurà tres premis tant en categoria masculina com en femenina per aquells que millor executin la tècnica de la marxa nòrdica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.