El derbi santcugatenc de Tercera Divisió protagonitza la resta de la jornada esportiva del cap de setmana


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres ja saben el que és guanyar un derbi aquest curs: van superar el Junior B per 3 a 1 / Font: Albert Riera

Els vermell-i-negres ja saben el que és guanyar un derbi aquest curs: van superar el Junior B per 3 a 1 / Font: Albert Riera

El filial del Sant Cugat FC i el Mira-sol Baco s'enfronten aquest dissabte a les sis de la tarda al camp de futbol de Mira-sol, en partit corresponent a la dotzena jornada del grup 6 de Tercera Catalana de futbol. El derbi santcugatenc arriba en un moment calent de la temporada, amb només hi ha un punt de diferència entre tots dos conjunts. Repassa a continuació els detalls d'aquest partit i de la resta de cites esportives del cap de setmana.


Futbol

El derbi entre el SantCu B i el Mira-sol és el principal al·licient al grup 6 de Tercera Catalana. Tots dos equips arriben en bona forma i han fet els deures abans d'un duel directe tant pel que fa a la ciutat com a la classificació. Els santcugatencs són cinquens amb 19 punts mentre que els mirasolencs, que juguen a casa, ocupen la setena plaça amb 18 punts després de guanyar els dos últims partits.

Al mateix grup, el Junior B té una oportunitat aquest diumenge a les dotze del migdia per escalar posicions: visiten el camp d'un rival directe, el Badia del Vallès. Els blau-i-negres són quarts per la cua amb vuit punts i els rivals ocupen la tretzena plaça de la taula amb un punt més que els de Sant Cugat.

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix segueix com un coet, encadena dues victòries seguides i és més líder gràcies als dos empats consecutius del segon classificat, el Santa Eulàlia. Els valldoreixencs, per tant, busquen un triplet de triomfs a la dotzena jornada amb la visita de l'Olímpya II, el tretzè classificat, aquest diumenge a les 12 del migdia al Municipal de Vallvidrera.

Una categoria per sota, al grup 13 de Quarta Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat espera allargar la ratxa de set partits sense perdre i provarà de fer-se fort a casa davant el Can Boada, l'onzè classificat. A la desena jornada del curs els blaugrana són quarts amb 17 punts.

Bàsquet

El Qbasket Sant Cugat té una gran oportunitat per sumar una victòria important aquesta jornada. Juga a casa aquest diumenge a un quart de vuit del vespre contra el penúltim classificat, un Sant Quirze B que només ha guanyat un dels nou partits jugats. Els santcugatencs tenen un balanç de tres victòries i cinc derrotes.

El sènior femení del Qbasket, de la seva banda, és últim amb tres partits pendents al grup 1 de Tercera Catalana. Aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda visiten la pista de l'AE Badalonès amb urgències per obtenir un triomf.

I al grup 7 de Tercera Catalana masculina, l'European International School segueix invicte després amb un ple de vuit victòries i aquest diumenge a les set de la tarda buscarà allargar la ratxa d'imbatibilitat a la pista d'un Virolai que també es troba a la zona alta.

Handbol

El Club Handbol Valldoreix segueix en ratxa al grup B de Segona Catalana després de sumar la tercera victòria consecutiva a la pista de La Salle Bonanova Atlètic. Els de Valldoreix tenen una bona oportunitat per seguir creixent aquest diumenge a dos quarts d'onze del migdia com a locals davant el penúltim classificat, el BM Pau Casals.

Al grup B de Primera Catalana femenina, l'Handbol Sant Cugat rep la visita de l'Handbol Garbí de Palafrugell aquest dissabte a les cinc de la tarda. Les santcugatenques arriben en plena forma després de la victòria de la setmana passada davant el cuer, el Molins de Rei.

Rugbi

El sènior femení del Rugby Sant Cugat té una prova de foc aquest dissabte a dos quarts de quatre de la tarda a domicili del RC Martorell. Les santcugatenques tanquen la primera volta del curs al grup B de Primera Catalana abans del reagrupament d'equips amb els grups A i C. Si l'equip vol mantenir-se entre els conjunts de més nivell necessita signar una victòria aquest cap de setmana.

Les de Sant Cugat són quartes amb 9 punts, un menys que les seves rivals, les de Martorell, que ocupen una posició per sobre. Per tant, un triomf serviria per avançar-les a la classificació i quedar en més bona posició de cara als nous encreuaments.

Futbol Sala

Per últim, al grup 1 de la Segona Divisió femenina del futbol sala català, dos duels directes a la part alta de la taula. L'invicte Olímpyc Floresta disputa el matx més interessant de la jornada a la pista el segon classificat, el Barri Can Calet. Serà diumenge a un quart de cinc de la tarda. Les florestanes són líders amb sis victòries, mentre que les de Sant Fost de Campsentelles només han perdut un partit. Precisament el que van disputar contra el Futbol Sala Sant Cugat, que és tercer i aquest diumenge a tres quarts de sis rep l'Arenys, quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.