La 2a Cursa solidària Ricoh es disputa el 17 de desembre en favor de l'alzheimer


  • Comparteix:

Imatge de la 1a edició de la Cursa Ricoh

Imatge de la 1a edició de la Cursa Ricoh

La 2a cursa solidària Ricoh es diputa el 17 de desembre i les recaptacions de les inscripcions aniran destinades al projecte Printed Memories que lluita contra l'alzheimer. El cost de les inscripcions és de 12 euros i s'han de formalitzar a Printedmemories.es/carrera . Els participants poden escollir entre el recorregut de cinc o 10 quilòmetres. La sortida serà a les nou del matí des de les oficines de Ricoh Sant Cugat, creuarà Volpelleres i l'arribada serà a la seu de l'empresa.

La cursa es tancarà quan s'arribi a les 250 inscripcions. Els participants rebran una samarreta i una motxilla i diferents regals que s'entregaran el dia de la cursa a les vuit del matí. Els més petits també podran gaudir de la cursa kids, a les onze del matí, i han d'omplir un formulari que cal enviar a marta.cusso@ricoh.es. L'organització també ha preparat una butifarrada, una zona d'inflables i de zumba i una visita guiada per l'empresa. L'entrega de premis serà a dos quarts de dotze del matí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.