El Club Muntanyenc Sant Cugat recorre Collserola amb el llibre '31 Caminades pel Parc de Collserola'


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del llibre

Imatge de la presentació del llibre

El Club Muntanyenc Sant Cugat descriu bona part del territori i paisatge de Collserola amb el llibre '31 caminades pel Parc de Collserola', que ha presentat aquest dimecres a la seva seu. L'obra és una recopilació d'itineraris escrits pels diferents guies del grup de Passejades per Collserola, que fa ja 20 anys que existeix, un recull de recorreguts coordinat per Lluís Duch, responsable de les passejades.

El Muntanyenc aplega 33 diumenges l'any des de 1997 un grup de socis que recorren el Parc de Collserola per diferents camins, cada un dels quals pretén aportar una visió concreta de l'entorn. Després d'aquests 20 anys, el llibre '31 caminades pel Parc de Collserola', editat pel club, explica la distància, desnivell, temps i dificultat de 31 d'aquests recorreguts. Una obra coral amb pròleg del president de la Federació Catalana d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino.

El mateix Merino, juntament amb el president del Muntanyenc, Silvano Bendinelli, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, i el coordinador del llibre, Joan Duch, han estat els encarregats de presentar-lo davant a un Espai Social de la seu del club ple. Duch ha explicat que el llibre ha pretès ser molt gràfic i explicar els punts clau de cada itinerari.

Lluís Duch

Són excursions provades durant bastants anys, i les hem mirat de posar en un llibre molt gràfic.


L'obra es pot trobar a tres llibreries de la ciutat: Paideia, Alexandria i El Celler de Llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.