El CAR i el Barça organitzaran de manera conjunta l'International Forum On Elite Sport


  • Comparteix:

Terrassa i Bartomeu, al mig, a l'acte de la signatura

Terrassa i Bartomeu, al mig, a l'acte de la signatura

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i el FC Barcelona organitzaran de manera conjunta l'International Forum On Elite Sport del 25 al 27 de setembre de l'any que ve. Es tracta d'una trobada de l'Associació Internacional de Centres d'Alt Rendiment que es duu a terme cada dos anys, i en aquesta edició l'equipament santcugatenc acollirà les reunions de treball de la junta directiva de l'organisme.

L'acord ha arribat en el marc del Barça Innovation Hub, que unirà forces amb el CAR perquè durant tres dies tots dos ens siguin referència mundial en l'àmbit del rendiment esportiu. A les instal·lacions de l'entitat blaugrana s'hi duran a terme els actes d'aquest fòrum, que arriba a la seva onzena edició i que tindrà com a títol 'Visió Integradora en el Rendiment Esportiu'.

L'objectiu d'aquesta trobada, la darrera edició de la qual va reunir 400 participants de 40 països diferents a Durban, Sud-àfrica, és 'construir col·laboració global entre entitats, compartir aprenentatges i transferir coneixements, en la recerca de l’excel·lència esportiva a tots nivells'. La signatura del conveni entre CAR i Barça es va dur a terme aquest dijous a la Llotja President Suñol entre el president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, i el director de l'equipament santcugatenc, Ramon Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.