El CE Valldoreix manté les cites més destacades del calendari i busca recursos per no perdre el Futures


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del Circuit Rafa Nadal

Imatge d'una edició anterior del Circuit Rafa Nadal

El Club Esportiu Valldoreix afronta el 2018 amb l'ambició de situar l'entitat al màxim nivell pel que fa a l'organització d'esdeveniments esportius, i fer créixer així les escoles formatives i els nombre de socis. En aquest sentit, el club valldoreixenc aposta pel manteniment de les grans cites del calendari, com el Circuit Rafa Nadal de tennis o el Super Grand Slam de pàdel. En canvi, l'organització del torneig Futures de tennis està ara mateix en dubte per un problema de viabilitat econòmica i el club està buscant espònsor per poder-lo mantenir.

Al llarg de la temporada 2018 també hi haurà espai per a la solidaritat amb una nova edició del Torneig Força Miquel a principis de juny, i després de l'estiu tornarà a Valldoreix el Circuit Padelcat. També està previst per al setembre el torneig Veterans Sènior, del qual s'ha demanat l'ascens al grau 1, el màxim nivell.

Enguany, el Circuit Rafa Nadal arrencarà el 23 de març, i com sempre comptarà amb més de 500 participants i els millors jugadors i jugadores estatals sub 12 i sub 14. El director esportiu del club, Roger Badia, explica la importància d'aquest torneig.

Roger Badia

Fa molts anys que l'organitzem i motiva a tothom perquè és un gran torneig que és bo pel club, per l'escola i per la vila de Valldoreix.


Per no coincidir amb el Circuit Rafa Nadal, el Super Grand Slam de pàdel es farà aquesta temporada al mes de juliol.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.