Didac Salas es recupera de l'operació de pubàlgia amb l'objectiu d'arribar en forma a l'Europeu de l'estiu


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenc es va haver d'operar a l'octubre d'una problema de pubàlgia

L'atleta santcugatenc es va haver d'operar a l'octubre d'una problema de pubàlgia

El saltador de perxa santcugatenc Didac Salas continua recuperant-se de l'operació de pubàlgia a què es va sotmetre a l'octubre, i afronta el 2018 amb el gran objectiu d'arribar a temps de participar al Campionat d'Europa d'atletisme d'aquest estiu a Berlín. Després d'arrossegar una lesió al pubis durant mesos, finalment l'atleta del FC Barcelona va haver de passar pel quiròfan a principi de temporada i ara s'omple de paciència i prudència per evitar marcar-se terminis de reaparició.

La meta de Didac Salas és aconseguir el bitllet per a l'Europeu d'atletisme que es disputarà a principis d'agost a la capital d'Alemanya, un campionat que li exigirà una marca mínima de 5,55 metres. És una alçada assolible per al santcugatenc, sempre que arribi als classificatoris plenament recuperat. Per això diu que de moment s'ho pren 'amb calma'.

Didac Salas

Estic començant a poc a poc a entrenar, però gairebé sense objectius immediats. Potser faig una competició pel club a baix nivell, però l'objectiu és recuperar-me i competir a l'estiu.


Salas no descarta ajudar el Barça en la seva participació a la Copa del Rei d'atletisme per equips, però admet que no serà una prova d'alt nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.