La Mitja Marató de Sant Cugat canvia el traçat per acollir el Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

La Mitja Marató canvia de recorregut / Font: Mitja Marató

La Mitja Marató canvia de recorregut / Font: Mitja Marató

La 34a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que serà Campionat de Catalunya, es disputarà el 29 d'abril i aposta per un circuit totalment nou, molt més planer i ràpid per als atletes. La Federació Catalana d'Atletsime haurà d'homologar i validar aquest traçat en els propers dies. La cursa està organitzada per l'Ajuntament, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

El responsable de mig fons i fons del Club Muntanyenc Sant Cugat, Joan Carles Ginés, ha estat l'encarregat de dissenyar el traçat, que tindrà un recorregut de gairebé 22 quilòmetres. La primera volta serà de 16 quilòmetres i després s'hauran de completar sis més pel centre de la ciutat. El director de la Mitja Marató, Manel González, ressalta que el canvi de traçat vol potenciar la qualitat dels atletes.

Manel González

És evident que els atletes de mitja marató volen circuits planers i ràpids.


La sortida serà a l'avinguda Pla del Vinyet i l'arribada a la Rambla del Celler. Les inscripcions es podran formalitzar a partir de la setmana que ve a Mitjamarato.santcugatentitats.net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.