Sant Cugat s'estrena com a Ciutat Europea de l'Esport aquest diumenge amb una marató esportiva


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Sant Cugat donarà el tret de sortida als actes de la Ciutat Europea de l'Esport aquest diumenge al matí amb una marató d'activitats esportives entre la Rambla del Celler i la plaça de la Vila. Entre les deu i les dues, l'Ajuntament i una vintena d'entitats santcugatenques uneixen esforços per oferir tot tipus de propostes des de futbol, bàsquet, gimnàstica, volei, hoquei, tennis, escalada, atletisme o handbol fins a activitats de fitness com zumba o spinning.

Els principals clubs esportius de la ciutat prenen part en aquest acte inaugural del reconeixement com a Ciutat Europea de l'Esport, i la voluntat de potenciar el hàbits de vida saludable per a totes les edats i condicions físiques queda palesa amb la implicació també de quatre gimnasos santcugatencs, la OMET i la Coordinadora d'Entitats Esportives.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, es congratula d'aquest caràcter transversal.

Eloi Rovira

És un reconeixement a la ciutat i això implica l'administració, els clubs, els centres de fitness i tots els operadors. La voluntat era organitzar una activitat el màxim de transversal possible.


A la matinal de diumenge, hi haurà parlaments oficials i tots els participants s'enduran una samarreta commemorativa. La Rambla del Celler quedarà tallada al trànsit de les nou del matí a les tres de la tarda en el tram entre la rotonda davant l'ajuntament i el carrer de Sant Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.