L'esquiador Albert Ortega vol competir d'aquí a dos anys a la Copa del Món


  • Comparteix:

L'esquiador Albert Ortega / Font: Enpistas.com

L'esquiador Albert Ortega / Font: Enpistas.com

L'esquiador Albert Ortega vol arribar en dos anys a disputar proves de la Copa del Món. Ortega desitja baixar posicions al rànquing de la Federació Internacional d'Esquí (FIS), on actualment ocupa el lloc 310 a la modalitat de Supergegant. El santcugatenc resideix a Itàlia durant la temporada on participa al circuit italià i francès, tenint en compte que, segons Ortega, és un campionat molt 'exigent' i 'competitiu'.

Albert Ortega forma part de l'equip espanyol d'esquí i és per aquest fet que resideix a Itàlia durant la temporada a través d'una subvenció que rep de l'ens federatiu i el permet assumir una part mínima de la residència i la tecnificació. Ortega pertany al club de La Molina i des de fa set anys que competeix a nivell federat. El santcugatenc va disputar fa una setmana el Mundial júnior a Davos on va assolir la posició 25 a la prova de supergegant. Els campionats nacionals de Bulgària, Eslovènia i Croàcia juntament amb el Campionat d'Espanya són les proves que encara ha de completar aquesta temporada. Albert Ortega espera millorar resultats i baixar posicions en el rànquing mundial.

Albert Ortega

Vull baixar posicions al rànquing i millorar cada dia.


Ortega, de 19 anys, competeix a la categoria sub 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.