La UESC de tennis taula assoleix un èxit històric al Torneig Estatal de Valladolid


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Mariona Munné, Josep Antón, Laia Munné i Bruno Huertas / Font: UESC

D'esquerra a dreta, Mariona Munné, Josep Antón, Laia Munné i Bruno Huertas / Font: UESC

Les palistes de la UESC Laia i Mariona Munné i el jugador Bruno Huertas ocupen el top 20 del tennis taula espanyol després de la brillant actuació al Torneig Estatal que s'ha disputat aquest cap de setmana a Valladolid. . Mariona Munné ocupa la desena posició al rànquing estatal aleví i Laia Munné, la vintena. En categoria benjamí, Bruno Huertas és catorzè. Aquesta és la primera vegada que tres representants santcugatencs se situen en els llocs capdavanters del tennis taula espanyol de base.

Tres palistes que pertanyen a l'OMET, però que competeixen amb la UESC han fet història. Les germanes Munné i Bruno Huertas han fet un brillant Torneig Estatal. Mariona Munné ha caigut als vuitens de final, però ha quedat novena i s'ha quedat a una sola posició de classificar-se per a la final del Torneig Estatal. Laia Munné ha quedat eliminada als setzens i ha finalitzat dissetena. Finalment Bruno Huertas ha caigut als vuitens i ha tancat la participació en tretzena plaça. El coordinador de la secció de tennis taula de la UESC, Josep Antón, defineix d'èxit històric aquests resultats.

Josep Antón

Hem aconseguit l'objectiu inicial, superar la fase de grups.


Els tres palistes seguiran competint i disputaran una de les proves més destacades del calendari, el Campionat d'Espanya que serà al juny.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.