'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport' augmentarà la visibilitat a la ciutat aquest dilluns


  • Comparteix:

Un dels cartells de la campanya / Font: Santcugat.cat

Un dels cartells de la campanya / Font: Santcugat.cat

El segell de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport' farà un pas endavant dilluns que ve amb l'activació del pla de comunicació, que es va definir aquest dijous en la segona reunió de la comissió de treball. La campanya comptarà amb promoció als espais publicitaris de la ciutat, 220 banderoles i anuncis també a dos autobusos urbans. A més, també s'ha creat un compte de Twitter del segell, 'EsportsSTC', i s'ha habilitat un lloc web.

Més enllà d'aquests elements, s'està preparant un vídeo corporatiu i també es crearà un compte d'Instagram. A la tercera setmana de març s'anunciarà el programa detallat d'activitats, que l'Ajuntament calcula en més de 200 i que giraran entorn a cinc eixos: Esport per a tothom, Esport i dona, Esport formació i valors, Esport competició i Esport i empresa.

Qui forma la Comissió?

La Comissió per a la 'Ciutat Europea de l'Esport' està formada per representants del Centre d'Alt Rendiment (CAR), la Coordinadora d'AFA, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), la Coordinadora d'Entitats Esportives, Paidos, Sant Cugat Actiu, Sant Cugat Comerç, Cugat.cat, Tot Sant Cugat i l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.