Actualització de les afectacions de trànsit de Sant Cugat per la sortida de la Volta a Catalunya aquest dimecres


  • Comparteix:

Afectacions per la Volta a Sant Cugat

Afectacions per la Volta a Sant Cugat

Igual que aquest dimarts, Sant Cugat es veurà afectada avui pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya. L'Ajuntament recomana aparcar fora de la zona afectada i està prohibit estacionar a la zona de la sortida, l'avinguda del Pla del Vinyet, fins a les tres de la tarda d'aquest dimecres. La meteorologia ha provocat que l'inici de la prova es retardi fins a un quart i cinc de dues de la tarda. Les restriccions viàries s'allargaran més del previst: seran de vuit del matí a tres de la tarda.

L'avinguda del Pla del Vinyet i el carrer de Cèsar Martinell, punt de sortida de la Volta, estaran tallats des de les vuit del matí fins a les tres de la tarda. La rambla Ribatallada i la Rambla del Celler s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels ciclistes. Els autobusos urbans i interurbans i les parades de bus que passen per aquests carrers també es veurans afectats. Els veïns no podran entrar ni sortir dels aparcaments en els carrers reservats per a la sortida de la cursa.

Sí estarà permesa la circulació, no l'estacionament, al voltant de les escoles per aquells vehicles que hagin de portar alumnes als centres entre les vuit del matí i un quart de deu del matí.

Les restriccions, al detall
No podrà estacionar cap vehicle al carrer de Cèsar Martinell, a l’avinguda de Pla del Vinyet (entre Torreblanca i l’avinguda de Gràcia), a l’avinguda de Gràcia (entre Francesc Moragas i Ribatallada), al carrer Francesc Moragas (entre avinguda de Gràcia i Rambla del Celler), a la Rambla del Celler (entre plaça del Celler i Francesc Moragas), a la Rambla Celler (entre Cèsar Martinell i Puig i Cadafalch) i al carrer de Puig i Cadafalch (entre Rambla del Celler i Domènech i Montaner).

Aquest dimecres, l’accés al pàrquing d’Elies Rogent i al moll de càrrega i descàrrega del Mercat Torreblanca es farà per la plaça del mercat mentre romangui tancada l’avinguda del Pla del Vinyet. Per aquest motiu es retiraran les jardineres que tanquen el carrer per facilitar aquests accessos.

Afectacions volta ciclista



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.