Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport impulsa l'activitat física amb més de 200 propostes


  • Comparteix:

Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport ha presentat aquest dimarts el calendari d'activitats amb més de 200 propostes fins a l'agost amb l'objectiu d'impulsar l'esport a la ciutat. A l'acte també s'ha presentat el vídeo promocional amb el missatge 'Vibra amb l'esport com mai', així com els cinc eixos estratègics sobre els quals s'edificaran les diferents propostes. L'alcaldessa, Mercè Conesa, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, els dos padrins de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, Gemma Mengual i Àlex Corretja, i membres de clubs i entitats esportives de la ciutat han assistit a l'acte que ha reunit una vuitantena de persones.

Els cinc àmbits que integren les activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport són Esport per a tothom, Esport i dona, Formació i valors, Esport i empresa i Competició.

D'entre totes les propostes destaquen la 60a Marxa Infantil, el Campionat d'Espanya sub-18 de rugbi, la Nit en Blanc amb l'esport i el CPISRA World Games entre d'altres. Consulta tot el ventall d'activitats a aquí. El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, creu que aquesta distinció és una bona oportunitat per potenciar l'activitat física a la nostra ciutat.

Gerard Figueras

Volem gent activa i Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport és una bona oportunitat.


L'acte, que s'ha celebrat a El Siglo, ha centrat el protagonisme en la pràctica d'esport amb una visió diferent, amb l'objectiu d'impulsar l'activitat física a la ciutat i visibilitzar Sant Cugat com una ciutat esportiva i activa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, agraeix la tasca de les entitats esportives i lloa el paper integrador i vertebrador que fan a la ciutat.

Mercè Conesa

La tasca que fan les entitats esportives sempre va en benefici de la ciutat.


Més endavant l'organització publicarà un segon calendari amb més activitats esportives de cara al segon semestre de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.