Les imitacions de Pep Plaza protagonitzaran l'espectacle de la Nit de l'Esport

L'humorista interpretarà diversos personatges en l'entrega dels premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Pep Plaza actuarà al Teatre-Auditori en la Nit de l'Esport / Foto: Pepplaza.com

Pep Plaza actuarà al Teatre-Auditori en la Nit de l'Esport / Foto: Pepplaza.com

Les imitacions de Pep Plaza amenitzaran la cerimònia d'entrega dels premis Esport en Marxa, que tindrà lloc el 19 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre-Auditori. A la gala de la 21a Nit de l'Esport organitzada per Cugat.cat, l'humorista oferirà interpretacions que l'han popularitzat als programes televisius 'Polònia' i 'Crackòvia'. Personatges del món de l'esport, de la comunicació i de la música com Pep Guardiola, Lluís Canut i Joaquín Sabina passaran per l'escenari de l'equipament cultural.

Plaza ha avançat a Cugat.cat què es trobaran els espectadors que assisteixin a la gala.

Pep Plaza

Veurem pinzellades de l'espectacle 'I ara què més?'. Hi apareixen personatges del 'Crackòvia' i el 'Polònia'. També hi ha una vessant musical en què participarà el públic.


La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha animat tothom a assistir a la gala.

Mònica Lablanca

És una nit de reconeixement a tot un any d'esforç i per això estan convidades totes les persones vinculades d'una manera o una altra al món esportiu, des dels esportistes de competició a entitats i clubs, però també tots els que practiquen l'esport de base i escolar. Ningú no pot faltar-hi.


Com aconseguir les entrades
Les entrades per assistir a l'espectacle i a l'entrega de guardons són gratuïtes. Es podran obtenir a diversos llocs a partir d'aquest divendres al matí:

- Cugat.cat (carrer de la Plana de l'Hospital, 12-14): de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia i de tres a sis. Els caps de setmana, d'onze del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre. Els finalistes hauran de recollir les entrades en aquest punt d'entrega.

- Web del Teatre-Auditori

- Oficina de Turisme (plaça d'Octavià, 10): de dilluns a dissabte, de deu del matí a dues del migdia i de cinc a set de la tarda. Els diumenges, de deu del matí a dues del migdia.

Un nit marcada per la solidaritat
Aquest any, la cita tindrà una vessant solidària amb el Campus Sant Cugat-Índia de futbol i bàsquet organitzat per cinc clubs esportius del municipi (Sant Cugat Esport FC, Junior, Mira-sol Baco, UESC i QBasket) amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer a Anantapur. Es demana als assistents que portin a la cerimònia pilotes de futbol i bàsquet, que seran entregades aquest estiu a l'Índia als campus dirigits per les entitats de Sant Cugat.

Els premis Esport en Marxa arriben aquest any a la 21a edició i s'emmarquen en els actes de la Ciutat Europea de l'Esport. Són uns reconeixements organitzats pel mitjà de comunicació multimèdia Cugat.cat per premiar els millors esportistes, equips, entrenadors, directius, clubs i entitats de Sant Cugat de la temporada 2016-2017. Els guardons s'entreguen en la Nit de l'Esport i tenen el patrocini de Toyota, l'Ajuntament de Sant Cugat i la Ciutat Europea de l'Esport. El 'Tot Sant Cugat', Chocolat Factory i Thinkinksport són col·laboradors. El CAR Sant Cugat, Escola Fusió i el Teatre-Auditori també donen suport en l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.