El PHC Sant Cugat inicia aquest divendres a Maçanet l'assalt definitiu a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

El SHUM, rival aquest cap de setmana dels santcugatencs

El SHUM, rival aquest cap de setmana dels santcugatencs

El Patí Hoquei Club Sant Cugat comença aquest divendres la recta definitiva per ascendir a l'Ok Lliga. Els santcugatencs visiten a les nou del vespre el SHUM Maçanet, avantpenúltim classificat que lluita per sortir de les places de descens a Primera Estatal. A hores d'ara, l'equip de Joan Carles Vadillo té vuit puns de marge sobre el quart classificat, que és el primer conjunt que no puja, quan resten sis jornades per al final de la competició.

El Patí Hoquei no vol tornar a passar per una última jornada en què s'ho jugui tot a cara o creu. És per això que ha remat de valent per tenir un ampli marge per acabar ascendint, i també és per això que no es vol refiar d'aquest coixí i espera tancar quan abans millor una fita històrica per a l'entitat i l'esport santcugatenc. Els de Joan Carles Vadillo encadenaran dos desplaçaments seguits i, en cas que es compleixi la lògica, podrien tenir la primera opció d'ascens a la següent jornada, a casa davant el Vilafranca.

Ara bé, per arribar a aquest escenari cal resoldre aquests compromisos: el primer a la pista d'un SHUM Maçanet que també s'hi juga molt, tenint en compte que té 24 punts i és dos per darrere de les places de salvació. De fet, els santcugatencs ja van tastar la competitivitat del rival aquest cap de setmana a la primera volta: el SHUM va treure un empat del pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.