Tono Cadevall, Millor Entrenador a la gala dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Tono Cadevall s'ha convertit en el millor entrenador dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat, i que s'han fet aquest dijous al Teatre-Auditori. Cadevall va aconseguir l'ascens a Preferent, màxima categoria del futbol català, amb el Sant Cugat FC femení. El conjunt vermell-i-negre va finalitzar campió al grup 1 de Primera Catalana amb un gran marge de punts respecte el segon classificat.

Cadevall ha fet pujar les jugadores del seu equip a l'escenari quan ha rebut el premi i els ha agraït que li posin 'fàcil' la seva feina com a tècnic.

Tono Cadevall

Gràcies a Cugat.cat i al Tot, a la junta directiva i, sobretot, a aquest grup de jugadores, que fan la meva feina molt fàcil.


Campió destacat
El SantCu va aconseguir el campionat de lliga amb 82 punts amb un balanç de 27 victòries, un empat i dues derrotes. Les vermell-i-negres van superar per vuit punts el segon classificat, el Riudoms. Les santcugatenques van aconseguir l'ascens a Preferent per segona vegada des de la creació de la secció femenina. Els dos ascensos han estat amb Tono Cadevall a la banqueta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.