Els 25 anys del Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei patins, premi a la Promoció de la Base


  • Comparteix:

El Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei patins, que enguany ha arribat a la 25a edició i que organitza el Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha estat reconegut amb el guardó a la Millor Promoció de la Base en la cerimònia d'aquest dijous dels Premis Esport en Marxa. En l'última edició es va ampliar participants i dies de competició, amb 29 equips de 13 clubs diferents en quatre dies de torneig.

Els millors clubs catalans

A hores d'ara el torneig compta amb 11 categories d'edats diferents, des d'iniciació fins a veterans, i reuneix a principis de temporada els millors clubs i planters de l'hoquei patins català: entitats com el FC Barcelona, el Voltregà, el CH Palau i el CP Vilanova participen a la cita. A l'última edició, els santcugatencs van guanyar 10 dels 13 campionats que es van disputar.

Un dels coordinadors, Francesc Marzà, ha mostrat així l'emoció del club.

Francesc Marzà

El cos tècnic hauria de recollir el premi. Fan una feina molt important.


Internacionalització del torneig

El torneig ha sumat atractiu convidant clubs i equips de fora les fronteres de l'Estat espanyol: al darrer campionat van participar el Genève suís i l'Iserlohn alemany. Aquest accent internacional s'ha ajuntat amb un augment d'equips que ha obligat l'organització a estirar un dia més el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.