L'equip aleví femení de voleibol del Pins de Vallès, primer guanyador del guardó Millor Equip Escolar


  • Comparteix:

L'equip aleví femení de voleibol de l'escola Pins de Vallès ha estat el primer en endur-se un dels nous guardó dels Premis Esport en Marxa, el de Millor Equip Escolar. El reconeixement és, entre d'altres, pel títol del Campionat de Catalunya de Voleibol Escolar assolit a finals de la temporada passada després de derrotar (3-1) el Clavier de Lleida, un èxit que va posar punt final a un curs de gran rendiment.

L'equip ha pujat a l'escenari per recollir el guardó. Una de les jugadores, Ruth Morató, ha subratllat el bon clima que impera al conjunt.

Ruth Morató

Estem molt contentes de tot el que ens ha passat des del setembre de 2017. L'amistat i la companyonia han fet que les ganes de competir s'hagin vist resaltades. Gràcies pel premi!


Una temporada per emmarcar
Més enllà d'endur-se aquest Campionat de Catalunya, on hi participaven els vuit millors equips catalans, el conjunt santcugatenc es va endur també la Final Territorial i la Lliga Catalana, un triplet històric que ha demostrat l'alt nivell d'aquest conjunt. Les santcugatenques van disputat un torneig català brillant on van quedat invictes amb victòries a la fase de grups davant Claver A, Taradell i Martorell.

El primer a rebre el reconeixement escolar
L'aleví femení de voleibol de l'escola Pins de Vallès és el primer que rep aquest guardó, que vol premiar la tasca de la formació en competició i valors de les escoles a nivell esportiu. L'equip l'ha entrenat Paula Aira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.