Uns 400 estudiants de 4t d'ESO dels instituts públics comparteixen una original matinal esportiva


  • Comparteix:

Uns 400 estudiants de 4t d'ESO dels instituts Arnau Cadell, Angeleta Ferrer, Joaquima Pla i Farreras i Leonardo da Vinci han compartit aquest matí una original jornada esportiva amb cinc proves en què l'objectiu ha estat la convivència entre centres i aprendre disciplines esportives noves. Els ritmes llatins, el colpbol, una prova de dinàmiques cooperatives, una altra de defensa personal i un circuit d'activitats han estat els protagonistes del circuit. (seguirà ampliació amb vídeo)

La Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler ha estat l'escenari d'aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET): al pav 1 i 2 s'han disputat partits de colpbol, una disciplina d'equips amb dues porteries en què l'objectiu és fer gol i on es pot picar la pilota amb qualsevol part del cos menys els peus; a la sala Canigó s'ha ensenyat ritmes llatins; a sala d'arts marcials defensa personal, al pav 3 s'ha dut a terme una activitat de dinàmiques cooperatives i al carrer 2 de Maig un circuit d'habilitats, l'única activitat a l'aire lliure.

La coordinadora de la trobada, Paula Baró, explica que la cita ha servit per fomentar la relació entre els estudiants dels diferents instituts i ha recordat que la jornada pren encara més rellevància pel fet que enguany Sant Cugat té el segell de 'Ciutat Europea de l'Esport'.

Paula Baró

L'objectiu és fomentar la convivència i coneixença entre ells.


Els participants han destacat la convivència entre els instituts i el fet de practicar disciplines que fomentin la cooperació i el treball en equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.