El Golf Can Sant Joan, tancat provisionalment per 'incompliments de la societat gestora'


  • Comparteix:

Un dels camps del Golf Can Sant Joan

Un dels camps del Golf Can Sant Joan

La Federació Catalana de Golf ha tancat de manera provisional el camp de Golf Can Sant Joan per 'evidents i manifestos incompliments de la societat que gestionava' la instal·lació, segons ha explicat en un comunicat arran d'una informació avançada per Rubitv.cat. La concessió i explotació del camp la tenia l'empresa Puro Campo SL des de principis de l'any passat, però una ordre judicial va donar per exhaurit aquest acord per irregularitats arran d'una denúncia de l'ens federatiu. Així, la gestió va tornar a mans de la Federació, però l'ens no se'n pot fer càrrec, de manera que es troba cercant un operador adequat i solvent per així 'poder evitar el tancament definitiu' de l'equipament.

El comunicat de la Federació explica que 'per ordre judicial s'ha procedit a la resolució del contracte que permetia la seva gestió i explotació'. A més, l'ens demana 'disculpes per les possibles molèsties ocasionades a tots aquells usuaris que utilitzaven habitualment aquell camp'. D'altra banda, segons Rubitv.cat, el tancament deixa sense feina a diversos treballadors i sense efecte les quotes anuals avançades per alguns usuaris, tenint en compte que ja no podran fer servir la instal·lació.

Un camp dissenyat per Severiano Ballesteros

El camp, el primer equipament públic de golf, es va inaugurar el 1994 i a finals del 2013, la Federació Catalana en va vendre la concessió i explotació a Metropolitan Golf Barcelona, una empresa creada dues setmanes abans. Ara bé, poc més de tres anys més tard el camp va tornar a canviar de mans i va passar a gestionar-lo Puro Campo SL, que en aquell moment pretenia fer de la instal·lació un referent estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.