Uns StQlímpics amb voluntat de créixer amplien el nivell de competició en la seva sisena edició


  • Comparteix:

La 6a edició dels StQlímpics ha donat el tret de sortida amb la prova d'atletisme aquest matí a la ZEM La Guinardera, la primera de les tres fases de la competició, amb el canvi de 60 a 80 metres en les dues curses, tanques i llisos, com a canvi més significatiu. La voluntat de l'organització d'aquesta primera etapa, a càrrec del Club Muntanyenc, és seguir creixent fins arribar als 100 metres en properes edicions. A més, també es vol ampliar l'oferta d'esports adaptats, més enllà de l'atletisme, el bàsquet i la petanca per fer uns StQlímpics més multidisciplinars.

La sisena edició d'uns StQlímpics consolidats a la ciutat ha aplegat corredors i corredores de sis entitats diferents: l'Edda de Carli Sant Cugat, la Residència Guru Valldoreix, el Taller Jeroni de Moragas, el Centre Ocupacional ASPASUR Valldoreix, el Centre Sant Medir i el Club Muntanyenc, en la primera fase de la competició, l'atletisme.

La novetat d'enguany ha estat el canvi de distància de les dues curses de la competició, passant de 60 metres tanques i llisos a 80 metres, amb la voluntat de seguir creixent i trobar nous al·licients per als participants. En aquesta primera fase, com en edicions anteriors, també ha tingut lloc la prova de llançament de vòrtex.

L'acte ha posat el punt final amb una entrega de premis als participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.