Rovira: 'Volem que la Mitja Marató de 2019 sigui Campionat d'Espanya'


  • Comparteix:

Eloi Rovira al plató de Cugat.cat

Eloi Rovira al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha confirmat que vol que la Mitja Marató de Sant Cugat de 2019 sigui Campionat d'Espanya. Rovira ha explicat que estan pendents d'una reunió amb la Federació Espanyola d'Atletisme per tancar els darrers serrells de l'acord. La data de la competició es mantindria a l'abril.



La Mitja Marató de Sant Cugat va ser Campionat de Catalunya aquesta edició i serà Campionat d'Espanya al 2019. Rovira explica la predisposició per acollir la cursa.

Eloi Rovira

Tot el que sigui portar competicions de màxim nivell és un salt qualitatiu a nivell esportiu. Mantindrem el format del circuit i segurament també la data.


Arribada de la Volta

Un altre dels esdeveniments esportius de 2019 serà l'arribada d'una de les etapes de la Volta Ciclista a Catalunya. Sant Cugat ja ha acollit una sortida de la cursa aquest any, concretament de la tercera etapa.

Els World Games, protagonistes per Festa Major

Els actes esportius de Festa Major continuaran tenint com a punt fort, l'Esport al Carrer. Una de les novetats serà la presentació dels World Games en acte musical i amb la col·laboració d'entitats culturals de la ciutat. Els World Games es disputaran la primera quinzena d'agost i reuniran els millors esportistes paralímpics de món en vuit modalitats.

Novetats a les instal·lacions

La coberta de la pista terratzo i la remodelació dels vestidors de la ZEM Jaume Tubau estaran enllestits a a final d'any o a inicis de 2019 segons Rovira. El nou pavelló de l'Institut Leonardo da Vinci entrarà en funcionament al setembre i el Complex Esportiu de Mira-sol està pendent d'aprovar el concurs per a l'inici d'obres amb una primera fase per construir la piscina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.