La Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars arriba aquest divendres a la 37a edició


  • Comparteix:

Imatge de l'any passat

Imatge de l'any passat

La 37a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars omplirà d'esport i diversió aquest divendres a la tarda, entre dos quarts de sis de la tarda i les vuit del vespre, la plaça Victòria dels Àngels i el parc de Ramon Barnils. La cita, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), estarà dividida en dues parts: l'entrega de trofeus de les diferents competicions disputades durant la temporada i l'EsportTast, el circuit de diferents esports que s'organitza per quart any.

La previsió de participació en el lliurament de trofeus té una previsió de participació de 2.000 infants, mentre que a l'EsporTast està previst que s'hi apropin fins a 1.000 infants. La tarda girarà al voltant d'aquesta segona iniciativa, creada perquè els nens i nenes descobreixin diferents disciplines esportives des d'una vessant lúdica i que aplegarà 10 esports.

Les activitats que es duran a terme seran: partides d'escacs gegants, concursos de llançament a cistella tant en bàsquet com en còrfbol, partides de tennis taula, un circuit de mini Cros pel que fa l'atletisme, xuts a una porteria amb oposició, un circuit de llançaments d'handbol, partits de volei, un circuit de ciclisme, una sessió d'iniciació de gimnàstica rítimica i un tast de cursa d'orientació.

El repartiment de trofeus donarà el tret de sortida a dos quarts de sis en dos escenaris diferents: un a la plaça Victòria dels Àngels i el parc de Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.