La Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, marcada pel canvi d'ubicació i l'augment d'assistència


  • Comparteix:

La 37a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, a càrrec de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), signa un augment d'assistència respecte edicions anteriors. Prop de 3.200 nens i nenes han participat en una temporada que ha posat el punt final amb una edició marcada pel canvi d'ubicació. L'acte ha tingut lloc a la Plaça Victòria dels Àngels i al Parc Ramon Barnils, en comptes de l'habitual Parc de l'Arboretum on actualment hi ha el Circ Raluy. La festa, que ha aplegat escoles i famílies, s'ha enmarcat dins del bloc d'activitats de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018'.

La cita s'ha dividit en dos escenaris. A l'escenari principal, ubicat a la Plaça Victòria dels Àngels, han recollit el seu guardó els més grans, de 3r fins a 6è de primaria, i els esports d'equip, com l'handbol, el volei i el futbol, entre d'altres. L'escenari ubicat al parc Ramon Barnils, d'altra banda, ha centrat el seu protagonisme en els més petits, d'iniciació esportiva i multiesport, així com també en els esport de caràcter individual com la gimnàstica rítmica, el ciclisme i el karate.

Més enllà de l'entrega de medalles, també s'ha reconegut la vessant més social amb els premis als Valors. El premi al Joc Net i la Simpatia se l'ha endut l'equip multiesport de l'escola Olivera, el benjamí de bàsquet de l'escola Collserola ha estat guardonat amb el premi a la Companyonia i l'aleví B de volei del Pins del Vallès el premi a la Superació i Respecte a la Competició.

A més, com en les darreres edicions, els nens i nens han seguir un circuit de diferents esports, 'l'EsportTast', per provar un bocí d'altre disciplines a les que estan acostumats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.