El Campus Sant Cugat Índia recapta 5.500 euros en la gala benèfica anual


  • Comparteix:

Jaume Garcia, a la dreta de la imatge, i tècnics del Campus durant la subasta d'una samarreta / Foto: Campus Sant Cugat Índia

Jaume Garcia, a la dreta de la imatge, i tècnics del Campus durant la subasta d'una samarreta / Foto: Campus Sant Cugat Índia

La gala benèfica del 6è Campus Sant Cugat Índia recapta 5.500 euros en el sopar celebrat aquest divendres al Casal de Torreblanca. Unes 120 persones han participat en un acte en què s'ha fet el visionat d'un documental sobre l'edició anterior i han pogut gaudir de la música del grup de rock català, Luand.

Un any més, i ja en van sis, cinc equips de la ciutat, Sant Cugat FC, CFU Mira-sol Baco, UESC, Qbasket Sant Cugat i Junior FC, participen en el Campus Sant Cugat Índia de la Fundació Vicente Ferrer.

El director del Campus Sant Cugat Índia, Jaume Garcia, destaca la importància d'actes com aquest per poder continuar amb el projecte.

Jaume Garcia

Va ser un èxit d'assistència i entre elles i la fila zero vam arribar als 5.500 euros. Una xifra important que ens acosta una mica més a l'Índia.


Enguany, l'expedició santcugatenca partirà cap a Anantapur el 13 de juliol i tornarà el 26 del mateix mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.