Els Roller Games de Barcelona 2019 es presenten amb Sant Cugat com a subseu d'hoquei patins


  • Comparteix:

La 2a edició dels World Roller Games Barcelona 2019 s'ha presentat aquest dimecres i Sant Cugat serà subseu d'hoquei patins. La competició, classificatòria per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, es disputarà entre el 5 i el 14 de juliol i el pav 2 acollirà el campionat d'hoquei patins. L'organització decidirà al setembre si la nostra ciutat acull la categoria absoluta o júnior, tant masculina o femenina.

El pavelló Mies van der Rohe de Barcelona ha acollit aquest dimecres la presentació de la 2a edició dels World Roller Games 2019. Més de 4.000 atletes disputaran les 11 disciplines sobre rodes en una competició que serà classificatòria per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

L'Alpí, l'Artístic, el Roller Freestyle, el Descens, l'Inline Freestyle, l'Hoquei Línia, l'Hoquei Patins, el Roller Derby, l'Scooter, la Velocitat i l'Skateboard són les modalitats que es disputaran. Barcelona acolirà les principals disciplines, però Sant Cugat, Mollet, Vilanova i Terrassa també seran subseus de la competició.

El regdior d'Esports, Eloi Rovira, ressalta que els Roller Games són una bona oportunitat per promocionar la ciutat al món.

Eloi Rovira

EStem molt satisfets per acollir aquesta competició.


Un vídeo amb les diferents modalitats esportives ha il·lustrat l'acte i també un mapa de les diferents instal·lacions on es disputaran les activitats. Barcelona agafa el relleu de la ciutat xinesa de Nanjing.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.