Jaël Bestué i Didac Salas disputaran l'Europeu absolut d'atletisme a Berlín a l'agost


  • Comparteix:

Bestué afronta l'Europeu absolut a Berlín

Bestué afronta l'Europeu absolut a Berlín

Jaël Bestué i Didac Salas seran els dos representants santcugatencs a l'Europeu absolut d'atletisme que es disputa entre el 7 i el 12 d'agost a Berlín. Bestué participarà en els 200 metres i en el relleu 4x100 metres i Salas ho farà en salt de perxa. La selecció espanyola està integrada per 17 atletes catalans i on Bestué és una de les atletes mes joves del combinat estatal.

Dídac Salas participarà a Berlín en el seu quart Europeu Absolut en pista lliure i el seu objectiu primordial és arribar a la fase final. Personalment, està molt satisfet amb el seu rendiment a la temporada actual, ja que malgrat que ha passat dues vegades pel quiròfan en els darrers mesos a causa de patir una lesió greu, Salas ressalta que ha aconseguit bones marques, especialment la que li ha permès classificar-se per la competició més important de l'any.

Didac Salas

El saltador de perxa santcugatenc Didac Salas té com a objectiu classificar-se a la fase final en l'Europeu de Berlín


Jäel Bestué debutarà a Berlín en un Europeu Absolut, que es pren més com una experiència per aprendre, gaudir i millorar la seva marca, que no pas per obtenir títols. Encara que no fa vacances des de fa aproximadament 1 any, físicament arriba a un gran nivell, després d'una bona preparació. Aquest campionat serà amb el que tanqui aquesta temporada, que per a ella ha sigut brillant, tant en tema d'aixecar trofeus com en superar records de marques anteriors.

Jäel Bestué

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué competirà per primer cop en un Europeo Absolut












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.