Mònica Bell i Guillem Rivera, representants santcugatencs als World Games


Temes relacionats

600 esportistes d'arreu del món competeixen a Sant Cugat en els World Games d'esport adaptat ( 7/ago/18)


  • Comparteix:

Rivera, el primer per la dreta; i Bell, amb la seva mare, Montse, abans de la cerimònia

Rivera, el primer per la dreta; i Bell, amb la seva mare, Montse, abans de la cerimònia

Mònica Bell i Guillem Rivera són els dos representants santcugatencs als World Games d'esport adaptat que es disputen durant aquesta setmana a Sant Cugat. Bell, campiona d'Espanya infantil al 2015, competirà amb l'equip Boccia Team i Guillem Rivera ho farà amb el combinat estatal de futbol 7.

Mònica Bell és membre del Boccia Team Sant Cugat i Guillem Rivera és jugador del Disport FC. Els World Games reuniran uns 800 esportistes que procedeixen de 24 països diferents. Es tracta d'una cita esportiva mundial en la qual hi haurà fins a set modalitats paralímpiques, quatre oficials (atletisme, 'race running', futbol 7 i natació) i tres, en desenvolupament (boccia, futbol 7 femení i eslàlom amb cadira de rodes).

Els organitzadors són l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) amb la col·laboració l'Ajuntament de Sant Cugat. El CAR, la ZEM de la Rambla del Celler, la ZEM Jaume Tubau i el pavelló de la Guinardera són les seus que acullen les diferents competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.