L'equip espanyol de natació prepara l'Europeu de Glasgow al CAR de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un total de 17 nedadors composen l'equip espanyol de natació que des de divendres i fins dimarts es concentra al CAR de Sant Cugat per tal de preparar l'Europeu de Natació què es disputa a Glasgow del 3 al 12 d'agost. L'expedició estatal, amb la baixa de darrera hora per lesió de Mireia Belmonte, ha lloat poder gaudir d'aquestes instal·lacions per tal de preparar la cita.

L'equip estatal està format per deu nedadores i set nedadors, cinc tècnics, dos fisioterapèutes, un metge, un biomecànic, i el cap d'equip, Jorge Sánchez, que destaca la importància de disposar de llocs com el CAR de Sant Cugat per poder dur a terme una concentració d'aquest tipus.

Jorge Sánchez

Molt important per poder estar relaxats i concentrats en el què han d'estar. La piscina i la residència són perfectes per poder estar preparants per a l'Europeu.


L'equip femení està format per Catalina Corró, Melani Costa, Duane Da Rocha, Cristina Garcia, Marina Garcia, Esther Morillo, Lidón Muñoz, Jimena Pérez, Jessica Vall i Àfrica Zamorano. Pel que fa al masculí, César Castro, Miguel Durán, Albert Escrits, Hugo González, Joan L. Fonts, Àlex Ramos i Marc Sánchez.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.