Els campus de tecnificació: el racó de la tenacitat dels World Games

Les competicions es faran divendres i dissabte


Temes relacionats

Mònica Bell i Guillem Rivera, representants santcugatencs als World Games ( 7/ago/18)

Els World Games converteixen Sant Cugat en la capital mundial de l'esport adaptat ( 7/ago/18)


  • Comparteix:

Els World Games d'esport adaptat escalfen motors abans de la competició amb els campus de tecnificació per a les disciplines en desenvolupament. Tècnics i entrenadors de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals condueixen aquestes sessions de formació que s'adapten al grau de discapacitat de l'atleta per millorar el seu rendiment.

Una de les tècniques és Ingrid Lafuente, coordinadora de les activitats d'eslàlom en cadira de rodes i boccia a la ZEM de la Rambla del Celler.

Ingrid Lafuente

Els fem la tecnificació en funció dels coneixements que creiem poden aprendre millor.


Portugal, Austria, Croàcia i representants espanyols han practicat al pav2 l'eslàlom, una disciplina que treballa el salt oficial a competicions internacionals. Mentre el pavelló de la Guinardera acull els campus de futnol 7 femení, al pav3 es viuen les sessions de boccia intensament.

És el cas de la santcugatenca Mònica Bell i la seva mare, Montse Escoda, que no han perdut un minut de la concentració de cara a les competicions de divendres i dissabte. El pavelló gran de la rambla del Celler ha subratllat el caràcter internacional de la cita amb la presència de Canadà, Portugal, Tailàndia, Sud-àfrica i Escòcia. La sud-africana Sandré Jordaan i Andrinne Craig, d'Escòcia, subratllen l'aprenentatge del campus.

Participants

Hem trobat un molt bon ambient en la nostra primera competició a àmbit internacional / Tots els atletes que han vingut demostren passió pel seu esport.


El CPISRA World Games ofereix propostes fora del terreny de joc. El programa Proud Paralympian, del Comitè Paralímpic Internacional, que oferirà xerrades amb exatletes paralímpics professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.