El CAR i Hyundai s'uneixen per millorar la seguretat dels ciclistes a la carretera

La multinacional ha cedit un cotxe model KONA per acompanyar l'equip de triatló en els entrenaments per carretera


  • Comparteix:

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) i Hyundai han unit esforços aquest dijous per lluitar contra la creixent sinistralitat de ciclistes a la carretera amb un acte a les instal·lacions esportives del centre per presentar la campanya 'Juntos en el Asfalto 2018'. En el marc d'aquesta aliança, la companyia de cotxes ha cedit un Hyundai KONA a l'equip femení de triatló del CAR pels seus entrenaments setmanals en carretera. L'acte inaugural de la campanya ha consistit, precisament, en el pilot de ciclistes fent un recorregut d'un quilòmetre protegit pel cotxe de Hyundai.

A la presentació de l'acte, moderat per la periodista santcugatenca Marina Romero, i han participat el director del CAR, Ramon Terrassa, i el director general de Hyundai Motor España, Leopoldo Satrústegui, entre d'altres. Terrassa ha explicat que 'hi ha una sinergia de valors' entre el CAR i Hyundai.

Ramon Terrassa

Hi ha una sinèrgia de valors que ens permet un dia a dia millor pels nostres esportistes i al mateix temps traslladar aquestes bones pràctiques del món de l'esport al conjunt de practicants de ciclisme.


Per la seva banda, Satrústegui ha destacat que aquest programa té la voluntat 'd'ajudar el ciclisme i la seguretat viària'.

Leopoldo Satrústegui

Volem rellançar aquest programa per seguir ajudant el ciclisme i la seguretat vial.


L'acte ha finalitzat amb la sortida dels ciclistes de l'equip de triatló del CAR acompanyats pel cotxe Hyundai i un dinar a les instal·lacions del centre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.