L'activitat física envairà Sant Cugat per la Setmana Europea de l'Esport

La cita oferirà 17 propostes esportives entre el 22 i el 30 de setembre


  • Comparteix:

La presentació de la iniciativa s'ha fet aquest dimecres a l'ajuntament

La presentació de la iniciativa s'ha fet aquest dimecres a l'ajuntament

Sant Cugat celebra per segon any consecutiu la Setmana Europea de l'Esport, una proposta a nivell europeu que vol fomentar la pràctica esportiva entre la població. La iniciativa tindrà lloc entre aquest dissabte i diumenge de la setmana que ve, ofereix una quinzena d'activitats adreçades a tot tipus de públic i preveu la participació de més de 1.700 persones.

El tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, ha reivindicat que 'un cop més l'esport es posa al capdavant d'un moviment social que vol promoure l'activitat física per millorar les condicions de salut i la sociabilització'. Rovira ha aprofitat per convidar els santcugatencs a participar a aquesta proposta promoguda per la Unió Europea amb el suport del Consejo Superior de Deportes i de la Secretaria General de l'Esport que tindrà lloc a 32 països d'Europa.

Dins la Setmana Europea de l'Esport hi ha incloses activitats consolidades com el Torneig Internacional de Volei Femení que organitza el CVSC i d'altres que busquen un àmbit més familiar com els Jocs Cooperatius per a tota la Família. En aquest sentit, la responsable en matèria de gènere i programes esportius transversals del Consell Català de l'Esport, Blanca Nualart, ha explicat que l'objectiu de l'entitat és treballar en programes i activitats que van 'més enllà de l'esport reglat com a potenciador bàsic de la salut'.

Aquest dissabte i diumenge la setmana de l'esport i la setmana de la mobilitata es donen la mà per potenciar la presència de la bicicleta. Entre d'altres propostes, la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) organitza 'l'aprèn a anar en bicicleta' destinat a persones adultes que no sàpiguen anar amb bicicleta i un taller de reparació d'aquests vehicles.

La programació sencera de la Setmana Europea de l'Esport la pots consultar aquí.




Eloi Rovira

Una vegada més l'esport es posa al capdavant d'un moviment social que vol promoure l'activitat física per millorar les condicions de salut i sociabilització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.