Sant Cugat Creix i l'Scuola Pallavolo Anderlini apropen posicions amb l'eina 'Estirem els Valors'


  • Comparteix:

Claudia Forini durant la presentació

Claudia Forini durant la presentació

L'associació esportiva SantCugatCreix i l'Scuola Pallavolo Anderlini han posat en comú idees i conceptes de l'eina 'Estirem els Valors' en un acte celebrat aquest dissabte al Celler Cooperatiu. Després de les presentacions d'Albert Casorran, responsable de formació del programa santcugatenc, i de la psicòloga italiana Claudia Fiorini, una vintena de tècnics dels clubs integrats al projecte han fet una taula de debat per nodrir-se de les diferents perspectives exposades.

Aprofitant el marc del 15è Torneig Internacional de Voleibol base femení Ciutat de Sant Cugat- Miquel Martínez, l'associació esportiva SantCugatCreix ha organitzat una taula rodona amb tècnics dels clubs adherits al projecte per apropar postures amb l'Scuolla Pallavolo Anderlini. El club italià, per mitjà de la psicòloga Claudia Forini, ha exposat una eina similar a l' 'Estirem els Valors', desenvolupada en l'entorn del projecte europeu Ethics4Sports i que posa el focus en les conductes de jugadors i entrenadors dins els terrenys de joc.

'Ells han vist que nosaltres treballem en la mateixa direcció tot i ser molts clubs d'esports diferents i nosaltres ens quedem amb la implicació de tot el seu club en aquest projecte' ha comentat Albert Casorran després de l'acte.




albert casorran

Ells han vist que tots els clubs treballem igual tot i ser esports diferents i nosaltres ens quedem amb la implicació del club



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.