Els germans Roda fan història en guanyar el 4rt mundial de Superbikes amb Kawasaki


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Biel i Guim Roda / Font: SBK

D'esquerra a dreta, Biel i Guim Roda / Font: SBK

L'equip Kawasaki Racing Team, amb el director esportiu Guim Roda i el director de màrqueting i publicitat Biel Roda, han guanyat el Mundial de Superbikes per quart any consecutiu. El pilot britànic Jonathan Rea ha guanyat la competició a falta de dues prover per acabar el campionat. L'escuderia dels germans Roda és la primera en guanyar quatre edicions consecutives del Mundial de Superbikes.

L'equip Kawasaki Racing Team ha sumat cinc mundials després de guanyar al 2013 i quatre de consecutius al 2015, 2016, 2017 i 2018. L'equip dels germans santcugatencs Roda també ha aconseguit dos subcampionats, al 2012 i 2014. El Mundial té dues proves per endavant, l'Argentina i Qatar. El director esportiu del Kawasaki Racing Team, Guim Roda, creu que la qualitat del pilot sumada a la bona feina de l'equip ha donat aquests èxits.




Guim Roda

Els recursos de l'equip són molt bons i això ens permet sumar títols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.