La 14a edició de l'Open ITF ACV del Natació Sant Cugat aposta per l'esport adaptat


  • Comparteix:

La 14a edició de l'open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tennis es disputarà entre el 29 d'octubre i el 4 de novembre a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat. La competició aposta per l'esport adaptat amb l'organització del Campionat de Catalunya en cadira de rodes entre l'1 i el 4 de novembre.

La presentació s'ha fet aquest dilluns al club santcugatenc amb la presència del director esportiu de la federació espanyola de tennis, Javier Soler, el president de la federació catalana, Jordi Tamayo, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i la de diputada d'Esports, Maite Fandos.

El torneig està dotat amb 25.000 dòlars en premis i reuneix tennistes joves que cerquen aconseguir punts per al rànquing de la WTA. Per aquest campionat han passat tennistes destacades com Carla Suárez ¡ Garbiñe Muguruza.

L'ambaixador del torneig, Àlex Corretja, ha ressalta l'alt nivell de tennis que es podrà veure en aquesta edició.

El club ha organitzat diferents activitats, com per exemple una activitat de tennis al carrer aquest dissabte a la plaça d'Octavià que començarà a les deu del matí i que s'allargarà fins les dues de la tarda.



Àlex Corretja

En aquest torneig hi ha tennistes que tenen molt de futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.