Més de 200 infants participen a la 5a edició de la Cursa Kids DiR


Temes relacionats

La 10a Cursa DiR, preparada per donar el tret de sortida amb més de 2.000 inscrits (18/oct/18)


  • Comparteix:

214 infants han participat a la 5a edició de la Cursa Kids DiR Sant Cugat que s'ha celebrat aquest dissabte al matí. La xifra suposa un petit descens en les inscripcions de l'any anterior que van arribar a les 250. La cita esportiva és una modalitat més perquè els més menuts participin també de la 10a Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat.

La pluja ha donat treva als nens que han pogut gaudir d'un matí on l'esport i la gresca s'unien. Els Mossos d'Esquadra han estat presents amb una parada de marxandatge així com amb els seus cotxes, motos i la unitat canina del cos.

Dividits en les categories, Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Mini, els nanos han recorregut els voltants del recinte del club DiR, a causa de la pluja, però, l'organització l'hagut d'escurçar perquè hi havia trams que no estaven en condicions.

Tot i això, grans i petits s'han animat a participar en una cursa que, tal i com ha destacat la directora de la Fundació DiR, Isabel Caba, serveix perquè els infants comencin a tenir contacte amb l'esport i els hàbits de vida saludable.

Tots els corredors s'han emportat una medalla i de cara l'any vinent, els de la categoria Mini, que hi participen al costat dels seus pares, rebran també una copa com a premi.

Guanyadors de la 5a Cursa DiR Kids

Pre-Benjamí
Masculí
1- Artur Pitchard
2- Èric Lorente
3- Dídac Fernández

Femení
1- Bruna Coronado
2- Martina Blanco
3- Valentine Celard

Benjamí
Masculí
1- Dídac Rueda
2 - Sergi Blanco
3- Javier-Vicente Arche.

Femení
1- Isabel Vilar
2 - Júlia Pla
3 - Mariona Arenas

Aleví
Masculí
1 -Àlex Díaz

Femení
1- Martina Romero
2- Alba Sanz

Infantil
Masculí
1- Pau Arenas

Femení
1- Alícia Coronado
2- Shelly Brunchstein




Isabel Caba

Estem molt il·lusionats amb aquesta cursa perquè en definitiva són els corredors del futur. Per tant, si ja de petits comencen a córrer curses vol dir que, de grans, adoptaran hàbits de vida saludables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.