Sant Cugat, candidata a ser Millor Ciutat Europea de l'Esport de l'any


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport

Imatge de la presentació de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport

Sant Cugat opta a ser reconeguda com a Millor Ciutat Europea de l'Esport 2018. L'ajuntament ha presentat aquest dijous a l'European Capitals and Cities of Sport Federation (ACES) la documentació necessària per ser candidata a aquest reconeixement, el guanyador del qual es donarà a conèixer el desembre. El nomenament de Ciutat Europea de l'Esport donava dret a poder-se presentar a aquesta candidatura, i el consistori ho ha fet, ja que, en paraules del regidor d'Esports, Eloi Rovira, es tracta d'un 'bon reconeixement' a un projecte 'molt transversal'. En total són 19 els municipis que enguany són Ciutat Europea de l'Esport i que, per tant, poden optar a aquesta distinció.

En la documentació que s'ha enviat a l'ACES, consta el recull de totes les activitats organitzades en el marc de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport', amb els seus obejctius, la partipació i els eixos treballats, entre d'altres.




Eloi Rovira

Aquest projecte que hem desenvolupat és molt transversal. Considerem que és un molt bon projecte entre tots els que han participat i per tant val la pena provar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.