La santcugatenca Sport & Landscape, premi Empresa i Esport a la Innovació

La consellera de Presidència, Elsa Artadi, ha assistit a l’acte de lliurament a EsadeCreapolis


  • Comparteix:

La santcugatenca Sport & Landscape ha rebut aquest dimarts el premi Empresa i Esport en la categoria d'Innovació en els guardons atorgats pel clúster d'empreses esportives d'INDESCAT. L'acte, a EsadeCreapolis, ha servit per anunciar l'entrada de Sant Cugat en aquesta agrupació esportiva, amb seu a Barcelona. Ho ha expressat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, durant una vetllada amb la presència de la consellera de Presidència, Elsa Artadi, i la presidenta d'INDESCAT, Anna Pruna. Prop de 200 persones vinculades al món esportiu han assistit a la trobada.

Sports & Landscape és una companyia experta en tecnologia per al reciclatge i reaprofitament dels materials de camps de futbol de gespa artificial. 'És tot un honor haver rebut aquest premi, a més, a la meva ciutat', ha explicat el seu director comercial, Ignasi Senabre. La seu de l'empresa està ubicada a la plaça dels Rabassaires, 3.

Els premis Empresa i Esport, que enguany han arribat a la sisena edició, reconeixen els quatre projectes del sector esportiu més destacats en quatre àmbits: la innovació, la internacionalització, el partenariat i l'emprenedoria. L'alcaldessa ha posat en valor el model esportiu de Sant Cugat i ha anunciat que la ciutat s'ha adherit a l'INDESCAT amb l'objectiu de crear sinergies entre el municipi i les empreses que formen part d'aquest clúster.

Per la seva banda, la consellera, Elsa Artadi, ha felicitat els clubs, entitats, associacions i federacions esportives per la seva tasca. 'L'esport també és activitat econòmica, també és creació de riquesa', ha dit Artadi en el seu parlament de cloenda.

Pel que fa els altres guardonats, en la categoria d'internacionalització, el premi ha anat a parar a l'empresa barcelonina Poliwin. En l'apartat de partenariat, el premi ha estat per a Smartfootball i el premi a l'emprenedoria se l'ha emportat el sistema d'entrenament Suiff.

Els premis han estat organitzats pel clúster català de la indústria de l'esport, INDESCAT, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, ACCIÓ i la Secretaria General de l'Esport.






Ignasi Senabre

Rebre el premi a casa és el millor que m'ha passat. El nostre projecte ens il·lusiona tot i ser complex. Agafar el premi de les mans de la consellera de Presidència ha estat tot un honor.

Carmela Fortuny

Ja ens hem adherit a l'INDESCAT amb la idea de trobar punts de col·laboració amb aquest clúster que segur aporta un valor afegit al món esportiu de la nostra ciutat.

Elsa Artadi

És veritat que hi ha tota la xarxa d'entitats del país, però també hi sou vosaltres i feu possible aquests èxits. És important, per part de la Generalitat reconèixer el paper d'INDESCAT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.