Els socis del Club Tennis Natació Sant Cugat decidiran la presidència entre diumenge i dilluns


  • Comparteix:

Anna Valdés i Xavi Prunera, candidats a la presidència del Natació Sant Cugat

Anna Valdés i Xavi Prunera, candidats a la presidència del Natació Sant Cugat

El Club Tennis Natació Sant Cugat acull les eleccions a la presidència de l'entitat entre aquest diumenge i dilluns. 701 persones a través dels títols familiars actius execiran el seu dret a vot entre els dos candidats a la presidència, Xavi Prunera o Anna Valdés. Els socis votaran diumenge entre les deu del matí i les set de la tarda i dilluns ho faran entre les dotze del migdia i les vuit de la nit. El guanyador o guanyadora de les eleccions es coneixerà dilluns a la nit.

Xavi Prunera

El candidat a la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat, Xavi Prunera, ha ressaltat, en una entrevista a Cugat.cat, que el seu equip de treball vol recuperar l'identitat social i familiar de l'entitat. Segons Prunera, la junta directiva vol potenciar la vicepresidència econòmica per canviar el model i que cerqui superàvit en els pressupostos.

Anna Valdés

La candidata a la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat, Ana Valdés, ha destacat, en una entrevista a Cugat.cat, que vol consolidar el model familiar d'entitat amb una clara intenció, 'fer un club de tots i per a tots'. Segons Valdés, el seu equip de treball està integrat per diferents grups de socis, tant nouvinguts com els que ja porten tota una vida a l'entitat. La candidata ha exposat que potenciaran les quatre seccions de la mateixa manera i amb el suport dels socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.