Fortuny: 'Volem que el Centre de pàdel Mundial Fernando Belasteguín sigui una realitat ben aviat'


  • Comparteix:

Carmela Fortuny durant l'esmorzar de Nadal amb la premsa / Font: Cugat.cat

Carmela Fortuny durant l'esmorzar de Nadal amb la premsa / Font: Cugat.cat

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha destacat que l'Ajuntament veu 'amb bons ulls' que Sant Cugat aculli el Centre Mundial de pàdel Fernando Belasteguín que inclou una trentena de pistes i pàdel inclusiu. Fortuny ha explicat que el projecte s'ha de tancar entre Fernando Belasteguín, exnúmero 1 mundial de pàdel, i el Club de Golf Sant Cugat, entitat que gestiona els terrenys on subicaria el nou equipament, al carrer Turó del Pinyer 30. Els representants de Fernando Belasteguín i el Club de Golf Sant Cugat es reuniran properament, segons ha pogut saber Cugat.cat, i sembla que les postures estan molt properes. La validació del projecte l'ha de donar l'assemblea de socis del Club de Golf Sant Cugat.

L'Ajuntament hi dóna suport

Carmela Fortuny ha explicat, a l'esmorzar de Nadal amb la premsa, que el projecte de centre de pàdel de Fernando Belasteguín s'adapta 'totalment' tan 'esportivament' com 'socialment' a la ciutat. Fortuny ha dit que 'acompanyaran' a les dues entitats que han de promoure aquesta iniciativa i que el projecte és 'viable' urbanísticament.


Belasteguín ja va avançar el projecte de centre de pàdel a Cugat.cat

En una entrevisa de fa gairebé un mes a Cugat.cat, Belasteguín va explicar que un dels projectes de futur era construir un centre de pàdel referent al món.


Belasteguín, molt vinculat amb Sant Cugat

Belasteguín ha participat en diferents clínics i exhibicions a la nostra ciutat organitzats pel Club Junior. Belasteguín és soci honorífic del Club Junior.

El jugador argentí també va participar en un clínic al Club Tennis Natació Sant Cugat.




Carmela Fortuny

El projecte s'adapta totalment a la ciutat esportivament i socialment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.