Sant Cugat afronta un 2019 ple d'esdeveniments esportius de gran alçada


  • Comparteix:

La Mitja Marató de Sant Cugat 2019 serà Campionat d'Espanya / Font: Localpres

La Mitja Marató de Sant Cugat 2019 serà Campionat d'Espanya / Font: Localpres

El final de la cinquena etapa de la Volta Ciclista a a Catalunya, que serà el 29 de març, la Mitja Marató, que serà Campionat d'Espanya el 31 de març, i la disputa dels World Roller Games, del 5 al 14 de juiol, són els grans actes esportius que acollirà Sant Cugat aquest any. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, també ha confirmat que es repetirà el Dia Mundial de l'activitat física o el Fitness Day.

Un març d'alt nivell

Sant Cugat acollirà dues competicions d'alt nivell. Per tercera vegada, Sant Cugat serà l'epicentre de la Volta Ciclista amb l'arribada de la cinquena etapa entre Puigcerdà i Sant Cugat. L'Avinguda de Gràcia serà l'escenari dels darrers metres d'aquesta etapa.

La Mitja Marató de Sant Cugat, enguany serà Campionat d'Espanya, reunirà els millors especialistes en una cursa que manté el circuit habitual. La cursa ja va ser Campionat de Catalunya la darrera edició.

Els World Roller Games, al juliol

Sant Cugat serà la subseu d'hoquei patins de la categoria absoluta masculina i femenina dels World Roller Games Barcelona 2019. La majoria dels partits es disputaran a la ciutat, que reunirà el millor hoquei patins mundial al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.